Motivacija

[oa_social_sharing_icons]

Ako iste kalendarske godine osvojiš prvo mesto na državnom, evropskom i svetskom takmičenju, onda to stvarno zaslužuje sve pohvale!

Na treningu se osvaja medalja, a na tekmičenju samo dođeš po nju!

Upoznajte Marka Perunović, personalnog trenera.


Kada profesor reši da uči, to je uvek dobar znak za društvo. Andrej Jovanović je završio Akademiju umetnosti u Novom Sadu, predavao je grafički dizajn u Nišu, odrastao je pored oca fotografa i sve to mu je bila odlična osnova da nastavi da uči.

Zašto danas treba ići na workshop-ove, seminare i druga usavršavanja? Zašto si ti išao, kad imaš toliko iskustva iza sebe?

Nisam otišao da se usavršavam, nego da učim.
Ne zato što ništa nisam znao, nego baš zato što sam znao dovoljno da znam da ne znam sve!


Vaš uspeh je popločao put za još uspeha:


Da li treba primenjivati isti sistem edukacije na svu decu, kada znamo da svako dete ima različita interesovanja?


Brazilac koji promoviše Srbiju u svetu – Thiago Ferreira

Upoznajte Thiaga Ferreiru, mladog Brazilca koji je zbog ljubavi prema devojci iz Srbije napustio rodni grad Rio De Ženeiro i došao da živi u Srbiju. Thiago je trenutno naš veliki strani ambasador turizma. Aktivno učestvuje u projektu Srbija za mlade i pokrenuo je blogove: www.srbijazamlade.rs i www.serbia4youth.org, gde prezentuje sve lepote Srbije i otkriva gde i kako mladi mogu uživati u Srbiji. Cilj mu je da i njegovi sunarodnici zavole Srbiju kao što se on zaljubio u nju kada je prvi put došao 2010. godine. Na 18.sajmu turizma u Nišu održao je prezentaciju…

Posted in Mladi, Motivacija, Primeri, Turizam, Život | Tagged , , , , | Komentari su isključeni na Brazilac koji promoviše Srbiju u svetu – Thiago Ferreira

CV za primer

Kako izgleda najoriginalniji CV? Pozvani ste na razgovor za posao u marketinškoj firmi gde se kreativnost itekako ceni. Želite da Vaš prvi utisak bude toliko jak da komisija ostane bez teksta. Pogledajte kako je Branislav Andrejević pripremio svoj CV:

Posted in Kreativnost, Motivacija, Primeri | Tagged , , , | Komentari su isključeni na CV za primer